Pagina's

donderdag 1 mei 2014

Give Away "Sell your stuff online" werkboek

Afgelopen week ontving ik het boek "Sell your stuff online" geschreven door Mariko van Applepiepieces.
Een ideaal werkboek voor iedereen die zijn eigen webshop wil beginnen. Mariko is een grote inspiratiebron van mij en ik vind het geweldig dat ze in dit boek haar manier van werken en kennis met iedereen deelt. Het is een echte MUST HAVE. En het leuke is dat ik ook een boek mag weggeven. Hoe je het boek kan winnen lees je hieronder.

Natuurlijk kwam het boek mooi verpakt binnen.
192 pagina's dik, vol met praktische tips en invuloefeningen


van de eerste stappen tot de marketing, social-mediatips en de belastingaangifte
Quote "Inclusief interviews met 12 inspirerende vrouwen." (wat een eer dat ik hier bij mag staan!!!)

een positief, toegankelijk boek vol motivatie en inspiratie

Wil je kans maken op dit boek? Vertel dan waarom dit boek van jou moet worden en wie weet valt hij binnenkort bij jou op de mat :D Vrijdag 16 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Neem ook eens een kijkje op de FB pagina van Sell Your Stuff Online en de website.

De WINNAAR!!
Wat had ik graag iedereen een boek toegestuurd! Maar helaas heb ik maar 1 boek om weg te geven en de winnaar is:
Goed in Stijl. Gefeliciteerd!

Graag ontvang ik via de mail (simone @ misshoneybird.com) even de gegevens waar ik het boek naartoe kan sturen.

Succes verder voor iedereen die heeft meegedaan!


29 opmerkingen:

 1. Omdat ik graag mijn eigen webshop wil beginnen maar niet zo goed weet waar ik moet beginnen. Dus dit boek zou echt een welkome hulp zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dit boek eerder tegengekomen en was meteen geïnteresseerd. Volgens mij is het een boek vol met handige, bruikbare en inspiratievolle tips. Sinds is geen werk meer heb begint het idee van een webshop starten steeds meer te kriebelen. Nu heb ik alle tijd om een en ander op te starten, maar waar begin je? Met dit boek kan ik alle ins en outs van het vak leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa! Die wil ik winnen!! Dan kan ik me vast op de BBB voorbereiden van MamaMarketing, waar Mariko van Applepiepieces ook spreekt. Zodat ik nóg slimmere vragen kan stellen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben net een jaar bezig met mijn eigen webwinkel maar er valt nog zoveel te doen en te leren. Dit boek zou mij daarbij kunnen helpen om net weer duwtje in de rug te krijgen. En om mijn webwinkel nog beter te presenteren, en te promoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi zou het graag winnen want het wil bij mij niet lukken met mijn webwinkel aan de man te brengen.
  Misschien kan ik er achter komen wat ik moet verbeteren.
  Hebben ze ook een faceook? als ik het niet win kan ik daar misschien wat wijzer worden
  We zijn nooit te oud om te leren :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerda, er is ook een FB pagina https://www.facebook.com/sellyourstuffonlineNL en een website http://sellyourstuffonline.nl/ en een Twitter account https://twitter.com/SellyourstuffNL :)

   Verwijderen
  2. oke ga ik even kijken dank je wel :))

   Verwijderen
 6. Dit boek lijkt me heel interessant! Ik zou het graag winnen omdat ik al een jaar of 2 met het idee speel om een webshop te beginnen, maar niet zo goed weet waar te beginnen, wat allemaal in orde moet gemaakt worden,..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook ik maak graag kans om dit mooie boek te winnen. Ik heb een tijd geleden een Etsy winkeltje geopend en daarnaast ook een winkelhoekje op mijn website/blog geplaatst. Dat openen is niet zo'n probleem gebleken, maar het verkopen wel. Ik ben nog erg zoekende hoe ik mijn shop het beste kan promoten en hoe ik de zakelijke kant daarachter aanpak. Kortom, volgens mij kan dit boek mij wel een stap verder helpen in dit leuke avontuur :-)
  Groet Yvette (Studio YKKE)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. kitty smits-vink1 mei 2014 om 17:59

  Heel voor de hand liggend, op mijn huidige werkplek kom ik niet (meer) tot mijn recht en ik denk dat mijn leuke idee het heel goed zou doen in een webshop....En aangezien ik de life changing leeftijd van 50 heb bereikt is het misschien idd mijn tijd om leuke dingen te gaan doen. Het voortraject van KvK en belastingdienst workshops heb ik al gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ziet er een erg inspirerend boek uit. Zou ik heel graag winnen! Ben er al een tijdje over aan het denken om een webwinkel te beginnen, maar het probleem is een beetje hoe ja daarmee start... Maar als ik dit boek win, is dat probleem volledig van de baan, en kan ik er eindelijk aan beginnnen. Het begint al te kriebelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er ten eerste al een leuk boek uit om te lezen, met die interviews ;)
  En ik ben aan het denken om met mijn huidige job te stoppen en iets anders te gaan doen. Meer iets zoals van mijn hobby mijn beroep maken en zo'n boek zou dan wel een geweldige hulp zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Omdat de sky the limit is, en mijn hoofd bijna ontploft omdat het zo vol zit met plannen en ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Annemiek Elbertse1 mei 2014 om 22:24

  Mijn eigen website staat klaar om te vullen; kan er ook zo mee gaan bloggen. De plannen om mijn eigen gemaakte speelkleden te gaan verkopen liggen eigenlijk al veel te lang op plank. Ik weet niet waar ik moet beginnen; webshop, Etsy, via-via... Dit boek is waarschijnlijk "het teken" waarop ik heb gewacht. Nou moet ik het nog winnen natuurlijk :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik durf niet, zonder dat ik goed weet hoe het moet... Hellup! Zou dit boek me over de streep trekken? Ik hoop het!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat een interessant boek. Ben al enige tijd bezig met mijn webshop, verkoop nu voornamelijk aan vrienden en familie en zou dit zo graag willen uitbreiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, dit zo echt goed van pas komen. Ik heb al een jaar een zelfgemaakte webwinkel zonder winkelwagen (via een gratis domein). Allemaal leuk, maar niet echt succesvol helaas. Ik ben begonnen met het (laten) bouwen van een ECHTE webwinkel...maar dan?!?!? Ik zou dit boek echt heel graag willen hebben om nog professioneler te worden.
  ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook ik zou het boek graag winnen, zou heel graag een webshop beginnen met mijn zelfgemaakte spulletjes, maar geen idee precies hoe en wat...dus het zou goed van pas komen... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Na 8 jaar werken als grafisch vormgever bij een uitgeverij was het tijd om eens te kijken wat ik écht gaarg wil en waar mijn hart ligt. Na een cursus letterpress was ik om: terug naar het oude ambachtswerk! Maar om oud & nieuw te combineren heb ik natuurlijk een webshop nodig, en dus hulp om hem op te zetten! Ik hoop dat dit boek mij verder kan helpen mijzelf en mijn webshop te ontwikkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zou het boek graag willen winnen. Ik heb nu 2 jaar een webshop dat best aardig loopt. Ik ben zeer actief op social media en adverteer op diverse sites, maar weet dat er veel meer uit te halen valt. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik dat dan zou kunnen doen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh heel graag! Ik ben in 2012 gestart met een webshop van handgemaakte spullen. Daarnaast sta ik veel op marktjes. Ik verkoop het meeste 'live' en via facebook, maar omdat ik heel graag definitief de stap wil zetten om mijn vaste baan op te zeggen zodat ik volledig voor mijn webshop kan gaan hoe ik mij aanbevolen :) & anders heb ik een leuk verjaardagscadeau voor mijzelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lijkt me Super handig! Ik maak al jaren handgemaakte knuffels en krijg steeds vaker te horen dat mensen ze wel willen kopen als ze konden. Ik wil die feedback graag doorzetten naar een echt iets. Een webshop lijkt mij een droom die uitkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah ja! Die zou ik HEEL graag willen winnen! Mijn webshop is nu 2 jaar online en ik zou SE graag naar een hoger niveau willen tillen met de tips van Mariko!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er als een prima boek voor mij uit. Na al flinke stappen te hebben genomen om mijzelf als creatief designer te profileren, moet ik mijzelf nu echt over die laatste drempel gaan zetten. Na meer dan een jaar thuis ligt er een nieuwe baan voor me in het verschiet. Het zou zo makkelijk zijn om die als smoes te gebruiken om de plannen (weer) in de ijskast te zetten. En dat wil ik niet. Ik wil óók met mijn creatieve hart geld verdienen. Perfecte timing dus dit boek!
  Dankjewel voor de kans om het te winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Superleuk boek!! Wil ik héél graag hebben om onze webshop nog eens wat nieuw leven in te blazen.
  We staan altijd open voor nieuwe ideetjes!!
  Groetjes
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik zou dit boek graag winnen omdat ik sinds vorig jaar (na mijn afstuderen op de kunstacademie) keihard aan de weg timmer om mijn carrière als freelance illustrator (inclusief webshop) van de grond te krijgen. En (niet in de laatste plaats) omdat Mariko een absolute schat is en ik haar werk en know-how op enorme waarde schat en eigenlijk mag haar boek dus niet ontbreken in mijn reis om van mijn droom werkelijkheid te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw! Dat lijkt mij een heel interessant boek! Mijn webshop is pas een aantal weken 'in de lucht' dus ik ben altijd op zoek naar meer inspiratie, ideeën en tips om mijn webshop nog beter te maken. Met dit boek kan ik weer verder groeien, en dat is wat elke webshop eigenaar wil toch?

  BeantwoordenVerwijderen